2810261055 Μάνου Κατράκη, Φοινικιά, Ηράκλειο Lk_info@otenet.gr
hero image
banner imagebanner image
 
 
 
 
 
 
 
L.K. STEEL CONSTRUCTIONS
Μεταλλικά Κτίρια - Μεταλλικές Κατασκευές Ηράκλειο Κρήτη


Η εταιρεία μας “L.K. STEEL CONSTRUCTIONS” η οποία βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 20 χρόνια στις μεταλλικές κατασκευές, παρέχοντας υπηρεσίες που χαρακτηρίζονται τόσο για την υψηλή τους ποιότητα όσο και για την μοναδική αισθητική τους.

Πιο συγκεκριμένα, δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της κατασκευής μεταλλικών βιομηχανικών - βιοτεχνικών κτιρίων, σύμμεικτων κατοικιών, υγειονομικού χαρακτήρα κτιρίων και μεταλλικών κατασκευών παντός τύπου. 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
Το έμπειρο & εξειδικευμένο προσωπικό μας
μπορεί να αναλάβει, με υπευθυνότητα και αξιοπιστία, οποιαδήποτε μελέτη μας ζητηθεί στο Ηράκλειο, σε όλη την Κρήτη και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης. 

Η άριστη τεχνογνωσία και η πολυετή πείρα μας στις μεταλλικές κατασκευές, μας δίνουν την δυνατότητα να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις γύρω από την μελέτη, την επεξεργασία, την κατασκευή και την τοποθέτηση κάθε είδους μεταλλικής κατασκευής. 

Είμαστε στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμοι να ακούσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για οποιοδήποτε μεταλλική.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στις μεταλλικές κατασκευές έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη. Έτσι, έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη και την προτίμησή σας ιδιωτών και επαγγελματικών σε όλη την Κρήτη.
  Στόχοι μας είναι να προσφέρουμε σε όλους τους πελάτες μας μεταλλικές κατασκευές υψηλής ποιότητας και αισθητικής, η συνέπεια στους χρόνους παράδοσης αλλά και η πρακτικότητα των κατασκευών μας. 
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις υπηρεσίες μας ή για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε τις προσφορές μας. Εξυπηρετούμε άμεσα το Ηράκλειο, όλη την Κρήτη και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.