2810261055 Μάνου Κατράκη, Φοινικιά, Ηράκλειο Lk_info@otenet.gr
banner imagebanner image
 
 
 
 
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
L.K. STEEL CONSTRUCTIONS | Μεταλλικά Κτίρια - Μεταλλικές Κατασκευές Ηράκλειο Κρήτη


Η εταιρεία μας “L.K. STEEL CONSTRUCTIONS” η οποία βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης, με χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο των μεταλλικών κατασκευών, προσφέρει σύγχρονες, λειτουργικές και ποιοτικές μεταλλικές κατασκευές.

Διαθέτοντας άριστη τεχνογνωσία και έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων, μπορούμε να σας εγγυηθούμε για την άριστη κατασκευή, την τοποθέτηση και την ολοκλήρωση κάθε μεταλλικής κατασκευής στο μικρότερο χρονικό διάστημα, με την καλύτερη σχέση κόστους και απόδοσης.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Βιοτεχνικά - Βιομηχανικά Κτίρια
  Σύμμεικτα Μεταλλικά Κτίρια
  Μεταλλικά Στέγαστρα - Πέργκολες
  Μεταλλικές Σκάλες
  Μεταλλικές Γέφυρες
  Ειδικές Μεταλλικές Κατασκευές
  Υποστυλώσεις
 
… και οποιαδήποτε άλλη μεταλλική κατασκευή επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στο Ηράκλειο, σε όλη την Κρήτη και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Με προσήλωση στην ικανοποίηση του πελάτη και την δημιουργία καινοτόμων κατασκευών, μπορούμε να δημιουργήσουμε έργα που θα καλύψουν κάθε ξεχωριστή σας ανάγκη.

Από μεταλλικές σκάλες έως και τις πιο απαιτητικές μεταλλικές κατασκευές όπως είναι τα βιομηχανικά κτίρια, γέφυρες κ.α.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο, να συζητήσει μαζί σας, να αναλάβει την μελέτη, να σας παρουσιάσει τις καλύτερες λύσεις αλλά και για να φροντίσει ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι αυτό που επιθυμούσατε.
  Όλες οι μεταλλικές κατασκευές που δημιουργούμε είναι λειτουργικές, άψογης αισθητικής, υψηλής αντοχής και κατασκευάζονται αποκλειστικά με τα καλύτερα υλικά.
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις υπηρεσίες μας ή για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε τις προσφορές μας. Εξυπηρετούμε άμεσα το Ηράκλειο, όλη την Κρήτη και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.